De kosten om een bedrijfsfilm te laten maken

Wat kost een video? Bereken het zelf.

Een bedrijfsfilm laten maken is een van de meest toegankelijke en eenvoudige manieren om een impactvolle boodschap aan de kijker over te brengen. Goed, wij Nederlanders vragen ons natuurlijk gelijk af ‘wat zijn de kosten van een bedrijfsfilm’? Om de kosten van een bedrijfsfilm te kunnen bepalen, moet duidelijk worden wat er gefilmd en gemonteerd moet worden. Met behulp van het intelligente systeem van watkosteenvideo.nl, kun je nu zelf eenvoudig de kosten van een bedrijfsfilm zelf berekenen.

De kosten van een bedrijfsfilm zijn afhankelijk van creativiteit

Het zou makkelijk zijn als we een concreet bedrag zouden kunnen noemen als we het hebben over de kosten bedrijfsfilm. Het is alleen zo dat dit eigenlijk niet mogelijk is. Dit komt door het feit dat een bedrijfsfilm natuurlijk een zeer persoonlijk en creatief product is. Voor iedere onderneming is het dan ook wel weer anders. Wat voor bedrijfsfilm wil je hebben? En welke attributen zijn er nodig? Wil je acteurs inzetten voor jouw bedrijfsvideo? Hoe lang mag de film duren?

Al deze factoren hebben een invloed op de kosten om jouw bedrijfsfilm te laten maken. Een offerte aanvragen bij VideoLogic ligt dan voor de hand. Maar er is een snellere manier om de kosten van jouw bedrijfsvideo inzichtelijk te maken: watkosteenvideo.nl. In een paar eenvoudig stappen bereken je zelf de kosten voor jouw bedrijfsvideo. Ga naar het formulier en beantwoord een aantal vragen. Nadat je hebt aangegeven wat voor een bedrijfsvideo je wilt, ontvang je binnen enkele seconden de offerte.

Hoe worden de kosten van de bedrijfsfilm berekend?

Dankzij onze intelligente vragenlijst kun je nu zelf berekenen hoe hoog de kosten van de bedrijfsfilm zijn. Wij gaan uit van een basisprijs die we vervolgens aanvullen met diverse soorten bijkomende kosten. Door stap voor stap alles in te vullen zal je dan ook gelijk kunnen zien met wat voor prijs je rekening moet houden. Over welke soorten bijkomende kosten hebben wij het hier? Denk bijvoorbeeld aan muziek, kleurcorrectie of huisstijl. Alles wat eigenlijk van belang is om een bepaalde video persoonlijk en en impactvol te maken in het ogen van de kijker.

 

Opties die invloed hebben op de prijs van een bedrijfsvideo:

  • Intro/outro
  • Voice-over
  • Muziek
  • Huisstijlelementen
  • Kleurcorrecties
  • Duur van de bedrijfsfilm
  • Etc.

Bedrijfsfilm maken? Kosten als onderdeel van het concept

Watkosteenvideo.nl is bedacht vanuit het concept ‘kosten’. Dit betekent dat er voor vrijwel elk budget er de mogelijkheid is om een bedrijfsfilm te laten maken. Zelf bepaal je hoe hoog de kosten mogen worden, want een duidelijke prijs voor jouw film is in onze ogen het startpunt.

Met dit kosteninzicht kun je een budget vrijmaken en je creativiteit de vrije loop geven. Mogelijk wil je nog iets toevoegen of heb je vragen. Doorloop in een paar minuten de vragen van watkosteenvideo.nl.  Stuur je vragen en opmerkingen retour naar aanvraag@videologic.nl en we maken het kosteninzicht voor je bedrijfsfilm compleet.