Bedrijfsfilm laten maken

Wat kost een video? Bereken het zelf.

Een bedrijfsfilm laten maken? Wij doen doen het vakkundig, snel en voordelig

Met een bedrijfsfilm breng je jouw organisatie professioneel onder de aandacht bij de doelgroep. Op een heel persoonlijke manier vertel je over jouw bedrijf, de mensen die er werken en over de diensten en/of producten. Op een hele toegankelijke manier kun je aandacht en interesse vragen voor onderwerpen die voor jouw doelgroep van belang zijn.

Een bedrijfsfilm laten maken door VideoLogic. Bereken het zelf
 

Een bedrijfsfilm laat je maken door VideoLogic

VideoLogic is eigenaar van watkosteenvideo.nl en produceert al meer dan 10 jaar professionele bedrijfsfilms tegen een voordelig tarief. Omdat het vaak lastig is om een prijs voor een bedrijfsvideo te noemen vanwege veel verschillende wensen en factoren, is de website watkosteenvideo.nl opgezet. Met behulp van een simpele vragenlijst bereken je zelf wat zo’n bedrijfsfilm kost en past bij jouw budget.

Wat is nu precies een bedrijfsfilm?

Vaak wordt gedacht bij een bedrijfsfilm aan een promotie- of reclamevideo. Maar dat is niet wat wij bedoelen. Dit soort video’s worden veelal door reclamebureaus ontwikkeld en zijn onderdeel van een reclamecampagne. Hierdoor zijn dit soort reclamefilms kostbaar en vergen veel tijd. Een bedrijfsfilm daarentegen kost een stuk minder, maar heeft misschien net zoveel impact.

Bedrijfsfilms worden vooral ingezet voor events, presentaties of zelfs voor bedrijfsdocumentaires en worden ingezet voor zowel externe als interne communicatie. Zo is het bijvoorbeeld heel leuk om later nog eens terug te kijken hoe het jubileumjaar van jouw bedrijf uitbundig werd gevierd. Kortom, met een bedrijfsfilm is zeer veel mogelijk.

Waarom je bedrijfsvideo of -film laten maken?

Wanneer je een bedrijfsfilm laat maken, wil je de garantie dat het van de hoogste kwaliteit is. Een collega die toevallig handig is met een smartphone of camcorder kan een overweging zijn, maar de kans dat de kwaliteit achterblijft is aanwezig. Het geluid is slecht of het beeld onderbelicht. En vaak krijg je niet een tweede kans om een gebeurtenis opnieuw te filmen. Kies daarom voor zekerheid en laat je bedrijfsfilm maken door VideoLogic. Weten wat het kost? Bereken het eenvoudig zelf.

Hoe lang duurt een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm is niet gebonden aan een vaste tijdsduur. Het is geheel afhankelijk van het doel, de doelgroep en het platform waarop de bedrijfsfilm wordt getoond. Wil je bijvoorbeeld een bedrijfsdocumentaire laten maken, dan zal dit langer duren dan een verslaglegging van een beurs. Want een videoverslag op een beurs hoeft meestal niet langer te duren dan 3 minuten. Wil je weten hoe lang een bedrijfsfilm mag duren? En wat de kosten hiervan zijn? Beantwoord dan de vragen in het formulier.

Mogelijkheden en kosten van een bedrijfsvideo

Heb je een uitgesproken idee over jouw bedrijfsvideo? Of zoek je inspiratie? Tijdens het invullen van de korte vragenlijst om zelf de kosten te berekenen, worden diverse voorbeelden getoond. Zo zie je direct wat er allemaal mogelijk is als jij je bedrijfsfilm laat maken door VideoLogic.